GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυδάκης: Δεν συντείνουν στην άνθιση της οικονομίας όλα τα μέτρα των δανειστών

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικ...


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην υπερψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου από τη Βουλή.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, ότι δεν θα εφαρμοστούν και θα αποδώσουν αρνητικά τα μέτρα που ψηφίστηκαν, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε: «Δεν μπορώ να σας πω ότι αυτά που επιβάλλουν οι δανειστές είναι μέτρα, τα οποία όλα συντείνουν στην άνθιση της ελληνικής οικονομίας. Αυτό το ξέρει ο κύριος Δένδιας, γιατί εφάρμοσε ο ίδιος μέτρα και το πακέτο του Αυγούστου, τη συμφωνία, την έχει ψηφίσει και ο ίδιος».

«Άρα», πρόσθεσε, «η σκέψη δεν είναι αν οι ελληνικές κυβερνήσεις, από το 2010 έως σήμερα, μπορούν να πράξουν κατά το δοκούν και κατά το εθνικώς ωφέλιμο, αλλά σε έναν στενό διάδρομο συμβιβασμών, αναζητούν τον τρόπο ώστε να προκληθεί η μικρότερη δυνατή ζημιά και να αντληθεί το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση