GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Ο Πρωθυπουργός θα πει στη Βουλή κάτι καλύτερο για το ΕΚΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Πρωθυπουργός θα πει στη Βουλή κάτι καλύτερο για το ΕΚΑΣ» προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο Mega. Ο κ....


«Ο Πρωθυπουργός θα πει στη Βουλή κάτι καλύτερο για το ΕΚΑΣ» προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Κατρούγκαλος εκτίμησε ότι «ο βασικός κίνδυνος φτώχειας στην Ελλάδα δεν είναι των ηλικιωμένων, είναι των ανέργων, των μονογονεϊκών οικογενειών και η παιδική φτώχεια». 

«Οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ έχουν συμμετοχή 10%. Ακόμα και γι’ αυτούς που χάνουν το ΕΚΑΣ διατηρείται το δικαίωμα για φθηνότερα φάρμακα. Διατηρείται μία παροχή» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας.

«Όλος ο κόσμος έχει δίκιο που διαμαρτύρεται αλλά δεν μπορούν να φωνάζουν αυτοί που το ψήφισαν» είπε ο κ. Κατρούγκαλος τονίζοντας ότι τον ενοχλεί η δημαγωγία και η υποκρισία των κομμάτων.

Σημείωσε ότι τα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης θα καταβάλλονται με 20 χρόνια ασφάλισης, ενώ   εκτίμησε ότι «στο β’ εξάμηνο του 2016 γυρίζουμε στην ανάπτυξη και σε ένα βιώσιμο ασφαλιστικό».

Ο κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε εκ νέου το ΔΝΤ για ιδεοληψία στο θέμα των ομαδικών απολύσεων και εκτίμησε ότι το Ταμείο είναι απομονωμένο σε αυτό.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση