GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο σοκ: Μητέρα με τα τρία της παιδιά πηδούν από φλεγόμενο κτίριο

Τον τρόμο έζησαν μια γυναίκα και τα τρία της παιδιά, όταν το διαμέρισμά τους τυλίχτηκε στις φλόγες στη Νότια Κορέα, στην πόλη Pyeongt...


Τον τρόμο έζησαν μια γυναίκα και τα τρία της παιδιά, όταν το διαμέρισμά τους τυλίχτηκε στις φλόγες στη Νότια Κορέα, στην πόλη Pyeongtaek. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν και τους διέσωσαν όταν πήδηξαν από τον τέταρτο όροφο με ασφάλεια πάνω σε κουβέρτα που κρατούσαν περίπου δέκα άνθρωποι στο έδαφος.

Ο Moon Sang-hyeon από την πυροσβεστική υπηρεσία Songtan, ανέφερε ότι οι παριστάμενοι έπεισαν την εγκλωβισμένη γυναίκα να αφήσει να πέσουν τα παιδιά της από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου πριν και εκείνη πηδήξει, πριν καταφτάσει στο σημείο η πυροσβεστική. 

Τα παιδιά, ηλικίας ενός, τριών και τεσσάρων ετών, δεν τραυματίστηκαν ενώ η μητέρα τους υπέστη ελαφριά τραύματα. Τα σωστικά συνεργεία, διέσωσαν και άλλη μια γυναίκα. 

 

 


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση