GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ραγκούσης παρουσίασε την "Επόμενη Ελλάδα"

«Θα επέστρεφα στην πολιτική μόνο εάν ήμουν σίγουρος ότι όσα θα είχαμε να πούμε θα τα είχε απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός λαός και θα ήταν ε...


«Θα επέστρεφα στην πολιτική μόνο εάν ήμουν σίγουρος ότι όσα θα είχαμε να πούμε θα τα είχε απόλυτη ανάγκη ο ελληνικός λαός και θα ήταν εφικτά. Ναι, πραγματικά μπορούμε», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και παρουσίασε το κόμμα του, με όνομα «Eπόμενη Ελλάδα».
Ο πρώην υπουργός παρουσίασε το νέο φορέα το βράδυ της Τετάρτης σε συνεργατικό χώρο εργασίας στο Γκάζι, έκανε λόγο για την ανάγκη μιας ισχυρής και έντιμης συμφωνίας ανάμεσα στην κοινωνία και την πολιτική, τονίζοντας πως οι πολίτες πρέπει να είναι συνδιαμορφωτές της πολιτικής.
«Δεν ξεκινούμε ακόμη ένα κόμμα της παρασιτικής Ελλάδας. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο πολιτικό άξονα και κόμματα πάνω σε αυτόν, που να εκπροσωπούν την Ελλάδα που παράγει», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι στις 30 Μαΐου το κόμμα του θα παρουσιάσει εθνικό σχέδιο δράσης για την ανάταξη της χώρας με δέκα -ανατρεπτικές όπως τις χαρακτήρισε- αλλαγές.
ΠΗΓΗ: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση