GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Εργατιά-αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά

“Εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά, αυτό το σύνθημα υλοποιείται αυτές τις ημέρες που περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα-λαιμητόμος”, δήλ...


“Εργατιά, αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά, αυτό το σύνθημα υλοποιείται αυτές τις ημέρες που περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα-λαιμητόμος”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

“Η κοινωνική συμμαχία αγροτών, εργατών, αυτοαπασχολούμενων των πόλεων είναι η μόνη διέξοδος με κατεύθυνση ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, ενάντια σε αυτή τη σαπίλα γύρω μας, ενάντια στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ, και όλων αυτών που κάνουν τις ζωές των ανθρώπων να υποφέρουν, να μην μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους, εδώ στις πόλεις στα χωριά, στην ύπαιθρο σε όλη την Ελλάδα. Αγώνας μέχρι τέλους, μέχρι την τελική νίκη”, υπογράμμισε εξάλλου ο κ. Κουτσούμπας.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε σήμερα συγκέντρωση ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην Ομόνοια και πορεία προς την Βουλή, όπου συζητείται. Στην πορεία συμμετέχουν και εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων.

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση