GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύεται την ανιψιά του Σαββίδη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος...


Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην γραμματέας της Ν.Δ., Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος στο τέλος Αυγούστου θα παντρευτεί την ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και ταυτόχρονα νομικής του συμβούλου.
Το ζευγάρι όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα διατηρεί σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια και ήδη περιμένουν το διάδοχό τους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα πριν από λίγες ημέρες την είδηση επιβεβαίωση ο ίδιος ο Παπαμιμίκος σε γεύμα που παρέθεσε στο εστιατόριο "Γράδα" στην οδό Καλαποθάκη. Κουμπάρος θα είναι η οικονομολόγος Γιούλη Παπαχρήστου, σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η Σόνια Σαββίδη είναι η κόρη του πρώτου εξαδέλφου του Ιβάν και γεννήθηκε στο Κουρσκ. Ήρθε σε μικρή ηλικία στη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε σχολείο και σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ. Η 28χρονη δικηγόρος εκτελεί χρέη συμβούλου και μεταφράστριας για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, τον ακολουθεί παντού, ενώ τελευταία έκανε τα πρώτα επιχειρηματικά της βήματα, καθώς ασχολείται με το εμπόριο γούνας στην Καστοριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση