GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ατάκα της Καρακώστα για το ΕΚΑΣ

Μετά τη δήλωσή της ότι η κυβέρνηση κόβει το ΕΚΑΣ σε εκείνους που δεν το δικαιούνται, η Εύη Καρακώστα "ξαναχτυπά".  " Τι κα...


Μετά τη δήλωσή της ότι η κυβέρνηση κόβει το ΕΚΑΣ σε εκείνους που δεν το δικαιούνται, η Εύη Καρακώστα "ξαναχτυπά".  "Τι καταφέραμε, λοιπόν; Να κοπεί σταδιακά(το ΕΚΑΣ), μέχρι το ’18, να μην κοπεί μια και καλή που ζητούσαν οι δανειστές. Πάντα στο μη χείρον υπάρχει, το βέλτιστον" δήλωσε μιλώντας στο Βήμα Fm.

Eπίσης αναφερόμενη στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, είπε:   "Ότι έχει υπογραφεί τον Αύγουστο, δεν μπορούμε να μην το ψηφίσουμε. Το μόνο που κάνουμε, είναι να μπορέσουν αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις, που υπογράψαμε στη συμφωνία του Αυγούστου, να μπορέσουν να είναι σε καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στο νέο ταμείο, δεν είναι όλα προς πώληση, είναι προς αξιοποίηση και αυτό πρέπει να το προσέξετε".

"Αν τα καταφέρουμε, καλώς και θα μας ξανα-ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, αν δεν τα καταφέρουμε, πράγματι θα δεν θα τα έχουμε καταφέρει και να μας καταψηφίσει ο Ελληνικός Λαός. Την προσπάθεια, όμως δικαιούμαστε να την κάνουμε" πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση