GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασαν τον Σταμάτη Γαρδέλη για ομοφυλόφιλο και τον συνέλαβαν!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ Weekly», μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παραλίγο να βρεθεί στη φυλακή, ότ...


Ο Σταμάτης Γαρδέλης σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ Weekly», μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως παραλίγο να βρεθεί στη φυλακή, όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να κάνει την ανάγκη του, καθώς τον συνέλαβαν νομίζοντας πως είναι ομοφυλόφιλος.
«Πριν από χρόνια είχαμε πάει με ένα συνάδελφο στην Κωνσταντινούπολη με αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλαμε να κάνουμε την ανάγκη μας. Κάναμε μια παράκαμψη, βγήκα από το αμάξι και πήγα πίσω από ένα δέντρο» δήλωσε ο ηθοποιός.
Και συνεχίζει:
«Ξαφνικά, μας περικύκλωσαν δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να ψάχνουν το αυτοκίνητο και το φίλο μου. Μας πήραν τα διαβατήρια και τις ταυτότητες και μας ζήτησαν να τους ακολουθήσουμε. Καταλήξαμε σε μια φυλακή, μας έβαλαν σε κάτι μπουντρούμια, έπιασε κρίση τον Μανώλη, εγώ άρχισα να φωνάζω για τα συνταγματικά μου δικαιώματα. Μας οδήγησαν σε ένα δωμάτιο για ανάκριση. Εκεί ήταν ένας παχουλός Τούρκος και με τον τρόπο με τον οποίο μας μιλούσε κατάλαβα ότι του άρεσα. Μας άφησαν μόνους στο δωμάτιο, αλλά κατάλαβα ότι μας παρακολουθούσαν. Αρχίσαμε να μονολογούμε "πω πω τι πάθαμε, για την ανάγκη μας σταματήσαμε και βρεθήκαμε σε τουρκικές φυλακές, ούτε την Πόλη δεν είδαμε, τσάμπα το ταξίδι" και τέτοια» και περιγράφει πώς η περιπέτεια έλαβε τέλος: «προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να δείξουμε ότι ήμασταν απλοί ταξιδιώτες. Τελικά, μας κάλεσε ένας Τούρκος που μιλούσε ελληνικά και μας είπε ότι ήμασταν ελεύθεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση