GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πούτιν με Παυλόπουλο και Τσίπρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  είχε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλα...


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  είχε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
"Σήμερα, 30.5.2016 και ώρα 16.00, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, προκειμένου να του εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του για την φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα και στο Άγιον Όρος, την 27η και 28η τρέχοντος μηνός.
Οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε απολογισμό της επίσκεψης και επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών" αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 
"Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατά την οποία ο κ. Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε προς τον Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και το Άγιον Όρος" σημειώνεται στην ανακοίνωση του Μαξίμου. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση