GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άνθρωπος με το μισό κεφάλι!

Έμεινε μερικώς παράλυτος, έχει χάσει ένα τμήμα του κρανίου του, και οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας έκριναν ότι είναι ικανός να εργασ...


Έμεινε μερικώς παράλυτος, έχει χάσει ένα τμήμα του κρανίου του, και οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας έκριναν ότι είναι ικανός να εργαστεί. Ο Kenny Bailey, ο οποίος αναμένει να χειρουργηθεί για την ανακατασκευή του κρανίου του, είδε τα επιδόματά του να εξανεμίζονται αυτή την εβδομάδα, όπως γράφουν τα βρετανικά μίντια. 

Ο πατέρας δυο παιδιών, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε μερικώς παράλυτο ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα μνήμης. Το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σπίτι του και όταν τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί αφαίρεσαν τμήμα του κρανίου ώστε να μειώσουν την πίεση στον εγκέφαλό του.

Αλλά το τμήμα συντάξεων ψαλίδισε τα επιδόματά του, έπειτα από ιατρικές εξετάσεις. Ο 50χρονος, γράφει ο Independent επιθυμεί να επιστρέψει στην εργασία του αλλά εξαιτίας της κατάστασής του, έχει σοβαρές κινητικές δυσκολίες.   

"Μετά την επέμβαση, έμεινα έτσι όπως βλέπετε. Είμαι στην αναμονή για άλλη μια εγχείρηση όπου θα μου τοποθετήσουν πλάκα από τιτάνιο και ελπίζω να είμαι και πάλι φυσιολογικός", εξηγεί. "Μισώ τον τρόπο που είμαι τώρα. Έχω επίγνωση. Νιώθω ότι όλοι οι άνθρωποι με κοιτούν επίμονα. Οπότε, το να βγάλουν την απόφαση ότι είναι καλά και μπορώ να εργαστώ, είναι απλά ένα ακόμα χτύπημα. Θέλω να εργαστώ, αλλά δεν είμαι σωματικά ικανός...".

 

 

  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση