GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα γίνει για τρίτη φορά μαμά;

Το περιοδικό Life & Style, ισχυρίζεται ότι η 46χρονη τραγουδίστρια πήρε πρόσφατα την οριστική απόφαση ότι δεν σκοπεύει να μείνει ...


Το περιοδικό Life & Style, ισχυρίζεται ότι η 46χρονη τραγουδίστρια πήρε πρόσφατα την οριστική απόφαση ότι δεν σκοπεύει να μείνει έγκυος ξανά. Ομως ο αγαπημένος της Κάσπερ Σμαρτ θέλει να γίνει μπαμπάς.

Πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε ότι «ο Κάσπερ πρόσφατα πρότεινε στην Τζένιφερ την υιοθεσία» και συνέχισε: «Η J.Lo είπε στον Κάσπερ ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί για τέταρτη φορά».

Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θέλει να αισθάνεται πως έχει μια οικογένεια. Ο Σμαρτ σκέφτηκε την υιοθεσία γιατί πιστεύει πως η σύντροφός του θα είναι πολύ καλή μητέρα.

«Είδαμε τόσα ορφανά παιδιά στο Πουέρτο Ρίκο και συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα σπιτικό. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή ενός ορφανού παιδιού», φέρεται να είπε ο Κάσπερ.

Πάντως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά της τραγουδίστριας και όλο αυτό είναι απλά φήμες λέει πηγή που είναι κοντά στον νεαρό χορευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση