GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκτίναξη του Μάνταλου μετά τη φυγή Πογέτ από την ΑΕΚ

Την αγωνιστική του απελευθέρωση -που έχει ως αποτέλεσμα τη ραγδαία βελτίωση στις εμφανίσεις του και τα πολύτιμα γκολ που πετυχαίνει- ...


Την αγωνιστική του απελευθέρωση -που έχει ως αποτέλεσμα τη ραγδαία βελτίωση στις εμφανίσεις του και τα πολύτιμα γκολ που πετυχαίνει- παραδέχθηκε ο Πέτρος Μάνταλος.

Μιλώντας στη NOVA μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο αρχηγός και σκόρερ της «Ένωσης» δήλωσε ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, αφού «μετά από μια μεγάλη επιτυχία (σ.σ. όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου) έρχεται κηδεία».

Ερωτώμενος λοιπόν για το αν νιώθει καλύτερα που αγωνίζεται πιο κοντά στην περιοχή μετά την έλευση Μανωλά, παραδέχθηκε ότι επί Πογιέτ δεν ευχαριστιόταν τη θέση του και ένιωθε ότι κάτι λείπει από το παιχνίδι του.

Κατά τ’ άλλα, ο Μάνταλος σημείωσε ότι όλοι στην ΑΕΚ θα υποστηρίζουν τη Σεβίλλη στον τελικό του Copa Del Rey με την Μπαρτσελόνα (ώστε να εξασφαλιστεί η θέση στους ομίλους του Europa League) ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην κορυφή των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος

Για την επικινδυνότητα που είχε το ματς με τον Πανιώνιο: «Ήταν το πρώτο που είχαμε πει μετά τη μεγάλη επιτυχία πριν δύο μέρες, θα συμφωνήσω απόλυτα. Μετά από μία μεγάλη επιτυχία, έρχεται… κηδεία. Είχαμε πει να μπούμε σοβαρά, να ξεχάσουμε όσο μπορούμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε έναν βαθμό πιστεύω τα καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Για το εάν πίστευαν πως θα αλλάξει έτσι η κατάσταση μετά την ήττα στην Τούμπα: «Νομίζω πως μέσα από κάτι τέτοιες καταστάσεις φαίνονται ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες, παίκτες που μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση. Το πιστεύαμε κι ήρθαν Κύπελλο και πρώτη θέση».

Για τη φυγή του Πογιέτ και την αλλαγή της θέσης του: «Η αλήθεια είναι πως επί Πογιέτ δεν χαιρόμουν τόσο τη θέση. Δεν πατούσα περιοχή, δεν μπορούσα να σκοράρω κι αυτό μου έλειπε από το παιχνίδι μου. Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι του αρέσει αυτό το σύστημα, όποτε έκανα ό,τι μου είπε».

Για τον Μανωλά και την επιστροφή στη θέση του επιτελικού: «Μου άρεσε που επέστρεψα στη θέση μου και την προηγούμενη φορά που είχαμε συνεργαστεί, πάλι με είχε βάλει στη θέση μου. Υπήρχε λοιπόν μία χαρά παραπάνω».

Για τη διαφορά των αποτελεσμάτων στο ΟΑΚΑ κι εκτός έδρας: «Το να παίζεις στο γήπεδό σου με τον κόσμο σού δίνει μεγάλο αβαντάζ. Το βλέπουμε κι εμείς, είναι ένα πρόβλημα φέτος. Στο γήπεδό μας δεν δεχόμαστε γκολ, γίνονται λιγοστές φάσεις. Εκτός έδρας όμως γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δυσκολευόμαστε πολύ, υπάρχει περισσότερη πίεση, εύχομαι να το τελειώσουμε την Δευτέρα (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό)».

Για το εάν θα δει τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας: «Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη».

Για το εάν η έκβασή του θα κρίνει την πορεία της ΑΕΚ στα πλέι οφ: «Η διοίκηση ουσιαστικά θα πάρει την απόφαση. Προς το παρόν είμαστε στην κορυφή, έχουμε άλλα τέσσερα ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε εκεί. Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη ώστε να έχουμε σίγουρο το εισιτήριο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση