GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για παραλήρημα της Βούλτεψη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δήλωση που έκανε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη ότι «ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθεστώς κανονικό λατινο...


Τη δήλωση που έκανε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη ότι «ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθεστώς κανονικό λατινοαμερικανικού τύπου» σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Βούλτεψη μιλώντας «στο Κόκκινο» υποστήριξε επίσης ότι «όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν εχθρούς».
Για «άνευ προηγουμένου παραλήρημα» της κ. Βούλτεψη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα επισημαίνει:
«Σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα προχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να δικαιολογήσει την ένοχη στάση του κόμματος της να καταψηφίσει την επέκταση του ελέγχου στην τραπεζική διαφήμιση, που αποφάσισε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής».
«Προκειμένου να υπερασπιστεί το καθεστώς της διαπλοκής, που με πολύ κόπο στήριξε το κόμμα της ΝΔ, η Σ. Βούλτεψη, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να διαμορφώσει “ολοκληρωτικό καθεστώς λατινοαμερικάνικου τύπου”! Προφανώς, η Σ. Βούλτεψη επιθυμεί διακαώς τη διατήρηση του ιδιότυπου καρτέλ πολιτικού συστήματος – ΜΜΕ – τραπεζών που οικοδομήθηκε στη χώρα με συστηματικό τρόπο» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, οι κραυγές και τα παραληρήματα αυτά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην αποκάλυψη των εκλεκτικών συγγενειών που μάστισαν τη χώρα και στοίχισαν πολύ ακριβά στους πολίτες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση