GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάντοαν: Σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την Ευρώπη

«H συμφωνία του Eurogroup είναι μια σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την Ευρώπη», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πά...


«H συμφωνία του Eurogroup είναι μια σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την Ευρώπη», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν. «Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και σκληρός, πρέπει να γίνουν πολλά άλλα βήματα, αλλά η κατεύθυνση είναι σωστή», πρόσθεσε.

Το σημαντικό, για τον Ιταλό υπουργό, «είναι να συμμερίζονται όλες οι πλευρές ότι η συμφωνία είναι βιώσιμη» χάρη σε «συνδυασμό δομικών και δημοσιονομικών πολιτικών με την χρηματοδότηση των διεθνών θεσμών».

«Κανείς δεν λέει ότι η συμφωνία είναι τέλεια, από τη στιγμή που είναι αποτέλεσμα συμβιβασμού, αλλά είναι βιώσιμη, καθώς τίθενται οι συνθήκες, για την Ελλάδα, ώστε να βγει από την κατάσταση διαρκούς κρίσης στην οποία βρέθηκε τα περασμένα χρόνια», δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Ματέο Ρέντσι.

Κατά την άποψη του Πιέρ Κάρλο Πάντοαν «όταν η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές για δανεισμό, θα δοθεί το μήνυμα ότι επανήλθε η εμπιστοσύνη και θα αναπτυχθεί ένα ενάρετος κύκλος, ενώ και το τραπεζικό σύστημα θα ξαναρχίσει να λειτουργεί όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση