GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλίκη επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων για να σώσει τον Τρελό Καπελά

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Τιμ Μπάρτον το 2010, η Αλίκη επιστρέφει με νέες περιπέτειες εμπνευσμένες από το δεύτερο βιβλίο του Λιούις Κ...


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Τιμ Μπάρτον το 2010, η Αλίκη επιστρέφει με νέες περιπέτειες εμπνευσμένες από το δεύτερο βιβλίο του Λιούις Κάρολ- άλλο ένα μαύρο παραμύθι, φαντασμαγορική υπερπαραγωγή με εξαιρετικούς ηθοποιούς, καταπληκτικά εφέ και κοστούμια. 
Η πολυαναμενόμενη ταινία του Μπάρτον – σε ρόλο αυτή τη φορά παραγωγού, αφήνοντας τον σκηνοθετικό ρόλο στον Τζέιμς Μπόμπιν - «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη», βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν και πάλι ο Τζόνι Ντεπ ως Τρελο-Καπελάς, η  Μία Γουασικόφσκα ως Αλίκημ η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Κόκκινη Βασίλισσα, η Αν Χάθαγουεϊ ως Άσπρη Βασίλισσα και ο Σάσα Μπάρον Κοέν ως ο Χρόνος.
Αυτή τη φορά η Αλίκη ξυπνά στη Χώρα των Θαυμάτων και πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό, τον Χρόνο. Πρέπει να ταξιδέψει σε ένα νέο μυστηριώδη κόσμο, για να βρει ένα μαγικό σκήπτρο με το οποίο θα σταματήσει τον Κακό Άρχοντα του Χρόνου - μισός άνθρωπος, μισός ρολόι πριν αυτός εξαφανίσει τη Χώρα των Θαυμάτων.
Ο Αβεσσαλώμ την οδηγεί σε έναν μαγικό καθρέφτη μέσα από τον οποίο μεταφέρεται πίσω στο βασίλειο της Κατωχώρας. Εκεί ξανασυναντιέται με τους παλιούς της φίλους, το Άσπρο Κουνέλι, τον Γάτο του Τσεσάιρ, τη Μουσκαρδίνα, τον Μαρτιάτικο Λαγό και τον Τρελοκαπελά που δυστυχώς δεν είναι πια ο εαυτός του καθώς έχει πέσει σε κατάθλιψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση