GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκρέκας: Αυξάνεται η αναξιοπιστία της κυβέρνησης εντός και εκτός της χώρας

Στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, μ...


Στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Σκρέκας απαντώντας στο ερώτημα αν πιστεύει ότι μπορεί το Eurogroup της 9ης Μαΐου να ανάψει πράσινο φως για τη διαπραγμάτευση, καθώς και αν θεωρεί ότι η κοινωνία μας μπορεί να αντέξει ένα νέο πακέτο μέτρων μετά από 6 χρόνια λιτότητας ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Απ’ αυτά που βλέπουμε, από τα ρεπορτάζ, περίπου το 80% της προσαρμογής προέρχεται από φόρους, άρα στην ερώτησή σας δεν πιστεύω ότι οι νέοι φόροι μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα στο να βρει τον δρόμο της προς την ανάπτυξη. Από την άλλη πιστεύω ότι είναι αρκετά παρακινδυνευμένο για τον οποιοδήποτε να εκτιμήσει το πότε θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ή όχι. Γιατί ακούμε για ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τον προηγούμενο Νοέμβριο, έχει φτάσει Μάιος κι ακόμα η αξιολόγηση καλά κρατεί. Και η διαπραγμάτευση καλά κρατεί».

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε: «Εκείνο το οποίο βλέπω και σαν ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από την ελεύθερη αγορά, τον ιδιωτικό τομέα και το εμπόριο, είναι ότι δυστυχώς η Ελλάδα βήμα-βήμα, μέρα-μέρα εκτροχιάζεται από τον δρόμο της απαγκίστρωσης από τον αναγκαστικό δανεισμό. Και το δεύτερο το οποίο βλέπω είναι ότι η αναξιοπιστία της κυβέρνησης και εκτός της χώρας, αλλά και εντός δυστυχώς αυξάνεται. Εντός της χώρας το βλέπουμε από τις δημοσκοπήσεις ότι πια οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτή την κυβέρνηση ότι μπορεί να δώσει λύσεις και να βγάλει την Ελλάδα από το πρόβλημα, ενώ στο εξωτερικό βλέπουμε ότι η αναξιοπιστία οδηγεί τους αναγκαστικούς δανειστές μας να ζητούν κάβα-μέτρα, δηλαδή μέτρα προληπτικά για το 2018, στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν μπορέσει να εφαρμόσει και να οδηγήσει τη χώρα στη δημοσιονομική προσαρμογή που υπόσχεται».

Ο Κώστας Σκρέκας, συνέχισε λέγοντας: «Άρα, τα πράγματα παρόλο που είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολα για τη χώρα και γι’ αυτή την κυβέρνηση η οποία ανήλθε στην εξουσία υποσχόμενη τόσο ωραία πράγματα και τόσο απατηλά όνειρα και στο τέλος κάθε ημέρας βλέπει το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας να ορθώνεται μπροστά της και να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να δώσει λύσεις».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση