GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σλούκας σε Ιτούδη: Πήγαινε να συγχαρείς το διαιτητή

Ο Κώστας Σλούκας είχε εξαιρετική παρουσία στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά έφυγε ηττημένος. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ήταν, σύ...


Ο Κώστας Σλούκας είχε εξαιρετική παρουσία στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά έφυγε ηττημένος. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ήταν, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, έξαλλος με τη διαιτησία θεωρώντας πως οι αποφάσεις της στέρησαν στην ομάδα του τον τίτλο. 

Λίγο μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης προσέγγισε τον 26χρονο άσο για να τον συγχαρεί για την προσπάθεια και την απόδοσή του σε όλο το Final Four. Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Σλούκας απάντησε στον προπονητή των νέων πρωταθλητών Ευρώπης «... να πας να συγχαρείς τους διαιτητές», δείχνοντάς του τον Σλοβένο διαιτητή του τελικού, Νταμίρ Γιαβόρ. 

Παράπονα για τη διαιτησία είχε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά κάποιος άλλος (σ.σ. Λουίτζι Λαμόνικα), θεώρησε πως δεν το αξίζαμε. Είδα την τελευταία κατοχή της ΤΣΣΚΑ και ο Νάντο Ντε Κολό έκανε βήματα. Ήταν ξεκάθαρο! Τα βήματα είναι παράβαση στο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς έγινε στην παράταση και η ΤΣΣΚΑ σούταρε 10 βολές, ενώ η Φενέρ μηδέν!», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση