GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! Ο Παυλόπουλος υποσχέθηκε (από το Αργος) ότι θα κόψει όλο το μισθό του αλλά το ...ξέχασε!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Μια σημαντική αποκάλυψη-βόμβα έκανε κατά τη χτεσινή ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ....

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Μια σημαντική αποκάλυψη-βόμβα έκανε κατά τη χτεσινή ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης. Αναφέρθηκε στην πρόσφατη ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Άργος στην οποία ήταν παρών και ο ίδιος και είπε ότι το πιο ενδιαφέρον δεν ήταν η αναφορά του στο νόμισμα αλλά στις παρακαταθήκες του Ιωάννη Καποδιστρία.

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος απαρίθμησε τα πέντε πιο σημαντικά ψηφίσματα που υιοθέτησε στο Άργος τον Ιούλιο του 1829, ύστερα από πρωτοβουλία του η Δ΄ Εθνοσυνέλευση. Ανάμεσά τους αυτό "που αφορούσε τον προσδιορισμό της χορηγίας του Κυβερνήτη, την οποίαν ουδέποτε αποδέχθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, σε μια έμπρακτη απόδειξη του πολιτικού του ήθους και της ανιδιοτελούς αφοσίωσής του στην αναγέννηση της Πατρίδας", όπως είπε ο Πρ. Παυλόπουλος. .

Κατά την αφήγηση του Β. Λεβέντη από το βήμα της Βουλής:
"Και είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας: Και εγώ θα κάνω το ίδιο, στη γραμμή αυτή...
Περιμένω από τον κ. Πρόεδρο να το κάνει.... Το είπα αμέσως στον βουλευτή Μανιάτη και στον βουλευτή Άργους του ΣΥΡΙΖΑ... Του είπα αμέσως, "τι κουβέντα είναι αυτή;" Τώρα πρέπει να κόψει το μισθό του. Η Ένωση Κεντρώων του ζητούμε να κόψει το 50% αλλά αυτός προθυμοποιήθηκε να τον κόψει όλο. Όμως πρέπει να τον κόψει γιατί είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας και η κουβέντα του μετράει..."
(Δείτε το βίντεο με την ομιλία Λεβέντη μετά το 20').

Αυτή η δήλωση Παυλόπουλου δεν είχε λάβει καμία δημοσιότητα μέχρι χθες.
Ανατρέχοντας το Press-Gr, μάλιστα, στο επίσημο κείμενο που διανεμήθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας για την ομιλία στο Άργος, όπως δημοσιεύθηκε, βλέπουμε ότι ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ αυτή η δέσμευση του κ. Παυλόπουλου!!!
Υπάρχει μόνο η αναφορά στο 9ο Ψήφισμα της Δ' Εθνοσυνέλευσης.

Γιατί άραγε; 
Άλλαξε γνώμη γι αυτό που είπε και το πήρε πίσω για να το ...ξανασκεφτεί; 
Δεν το είπε; 
Είναι δυνατόν να λέει τέτοιο ψέμα ο Βασ. Λεβέντης μέσα στη Βουλή;
Οι άλλοι δύο βουλευτές, που επικαλέστηκε ο Β. Λεβέντης, τι λένε; Ειπώθηκε ή δεν ειπώθηκε;
Σε κάθε περίπτωση, τι προτίθεται να κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση