GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές κόλασης: Εκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στο Μουμπάι

Μια πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο χημικών, κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στα προάστια του Μουμπάι, είχε ως απο...


Μια πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο χημικών, κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στα προάστια του Μουμπάι, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 92, όπως ανέφεραν σήμερα αξιωματικοί της αστυνομίας και κάτοικοι.
Το κτίριο του εργοστασίου τυλίχθηκε στις φλόγες και κατέρρευσε. Άνθρωποι που ζουν σε κοντινές περιοχές είπαν ότι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τα αέρια που εκλύθηκαν.
Είκοσι οχήματα της πυροσβεστικής και 25 ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή.
"Ερευνούμε τα αίτια της έκρηξης", είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Ασουτός Ντουμπάρε, ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, εξηγώντας ότι μια ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών προσπαθεί να εντοπίσει και να διασώσει πολλούς ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια.
"Το έργο των διασωστών θα κρατήσει ώρες, ίσως και μέχρι αύριο το πρωί. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος πέντε ανθρώπων ενώ εννέα έχουν τραυματιστεί σοβαρά", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση