GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμα ερωτήματα από την Νικολούλη στην υπόθεση της Αγραφιώτου - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακούμε ότι τόπος, τρόπος και χρόνος σχετίζονται με τον φερόμενο ως “δράκο”», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας την άγρια δολοφ...


«Ακούμε ότι τόπος, τρόπος και χρόνος σχετίζονται με τον φερόμενο ως “δράκο”», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη, σχολιάζοντας την άγρια δολοφονία της 69χρονης από το Νέο Ηράκλειο Αττικής που διαδραματίστηκε στον υπόγειο χώρο του σουπερμάρκετ στο Μαρούσι.

Η δημοσιογράφος μιλώντας για τις έρευνες που διεξήχθησαν στο σουπερμάρκετ όταν το «Φως στο Τούνελ», εντόπισε το αυτοκίνητο της Ελευθερίας Αγραφιώτου είπε χαρακτηριστικά: «Το φαντάζεστε να υπήρχαν τα ίχνη αίματος στον τοίχο και στην σκάλα από το πρώτο υπόγειο επί 34 ημέρες; Αίματα που οδηγούσαν από τον πρώτο όροφο του γκαράζ στον τρίτο και να μην είχε αντιληφθεί κανείς κάτι; Iδιαίτερα όταν βρήκαμε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση το αυτοκίνητο στο -2;»

«Θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι, αν ισχύει αυτό», προσέθεσε η κ. Νικολούλη ξεσπώντας.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στα κίνητρα της άγριας επίθεσης και υποστήριξε ότι: «H εικόνα που αντίκρισε ο ιατροδικαστής και οι έμπειροι αστυνομικοί ήταν εικόνα ενός σεξουαλικού εγκλήματος. Τα ίχνη όλα οδηγούσαν σε έναν βιαστή ο οποίος αιφνιδίασε τη γυναίκα της επιτέθηκε άγρια, την έριξε στο -3 και εκεί αφού της αφαίρεσε τα ρούχα πρέπει να επιχείρησε να την βιάσει».

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση