GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται πολιτικό κόφτη στο ψέμα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, στην εισήγησή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε ότι «πρώτη φορά κυβ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, στην εισήγησή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε ότι «πρώτη φορά κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα 12 δισ. και πανηγυρίζει. Οι πολίτες βιώνουν και πληρώνουν ψέματα. Πρωθυπουργός με αυταπάτες είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός».

Παράλληλα, είπε ότι σύντομα θα ενσκύψει τυφώνας έμμεσων φόρων ύψους 1,8 δισ. καθώς και ότι ακολουθεί «ο διαβόητος κόφτης οριζόντιων περικοπών». «Όλα αυτά» συνέχισε «θα τα πληρώσουν τώρα οι Έλληνες στο όνομα μιας ασαφούς υπόσχεσης για μελλοντική διαχείριση του χρέους -χρέος το οποίο δεν θα κουρευτεί».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτικό κόφτη στο ψέμα», υπογραμμίζοντας πως αυτό «το ζητάει η πλειονότητα των πολιτών και δεν θα αργήσει να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση