GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στο θρίλερ με τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Βρέθηκε και είναι ασφαλής

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας Sinead O' Connor, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το πρω...


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας Sinead O' Connor, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από το πρωί της Κυριακής σε προάστιο του Σικάγο.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Ιρλανδή τραγουδίστρια εντοπίστηκε και είναι ασφαλής.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο προάστιο του Σικάγου Wilmette, η Ιρλανδή τραγουδίστρια του "Νothing compares to you" αγνοείτο από νωρίς την Κυριακή, όταν έφυγε για μία βόλτα με το ποδήλατό της. 

Η Ο'Κόνορ έφυγε από το σπίτι της στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, τοπική ώρα. Η αστυνομία δέχθηκε ένα ανώνυμo τηλεφώνημα από κάποιον που δήλωσε ότι η 49χρονη τραγουδίστρια αγνοείται και φοβάται για την υγεία της. Αμέσως άρχισε να την αναζητά, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα. 

Η αστυνομία δεν γνώριζε ότι η διάσημη σταρ βρίσκεται στην περιοχή. Πρόσφατα ωστόσο η ίδια είχε δηλώσει ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διεμφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάσει της ταυτότητας του φύλου τους.

Η καλλιτέχνιδα είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί και είχε επικρίνει με δριμύτητα την καθολική Εκκλησία για το θέμα της προστασίας των ανηλίκων.

Το 2015, η Σινέντ Ο' Κόνορ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με υπερβολική δόση χαπιών σε ένα ιρλανδικό ξενοδοχείο δίνοντας ψεύτικο όνομα. Τότε είχε ανεβάσει στο facebook ένα post που ξεχείλιζε απελπισία για το γεγονός ότι δεν της επέτρεπαν να δει τον γο της Shane που έχει αποκτήσει με τον Donal Lunny, ενώ ανέφερε ότι : "Είμαι σε απελπιστική ανάγκη να βρω μια δουλειά κι ένα μέρος να ζήσω". φήμιση σε βάρος της Ο΄ Κόνορ αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, επιεδή τον είχε κατηγορήσει ότι εφοδίαζε με ναρκωτικά τον Πρινς, ο οποίος της είχε γράψει το πλέον εμβληματικό τραγούδι της, "Nothing Compares 2 You".

Στο τελευταίο μήνυμά της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εξάλλου η τραγουδοποιός φαίνεται πως ζητά από τον γιο της να πάει στο δικαστήριο την Τρίτη για να αναλάβει την επιμέλεια του αδελφού του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση