GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο πνίγηκε κατά τη διάρκεια υποβρύχιας φωτογράφισης

Το μοντέλο από την Ταϊβάν Olivia Ku, βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης. Όπως γράφουν οι Taipei Times,...


Το μοντέλο από την Ταϊβάν Olivia Ku, βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια επαγγελματικής φωτογράφισης. Όπως γράφουν οι Taipei Times, η άτυχη κοπέλα πνίγηκε όταν έπαθε κρίση άσθματος σε υποβρύχια φωτογράφιση σε θάλασσα, στα ανοιχτά των ακτών της Ταϊβάν. 

Η Ku, ήταν αναίσθητη όταν κατέφτασαν στο σημείο διασώστες από το λιμενικό και την πυροσβεστικοί, οι οποίοι την τράβηξαν έξω από το νερό, ανοικτά των ακτών της  Pingtung County στη νότια Ταϊβάν. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή. 

Η 25χρονη αγαπούσε τις καταδύσεις και ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το χόμπι αυτό, τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως σημειώνεται, η ακτοφυλακή αρνήθηκε να σχολιάσει αναφορές ότι είχε αφαιρεθεί η αναπνευστική συσκευή από το μοντέλο για τις ανάγκες της φωτογράφισης. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση