GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε στη θάλασσα μπουκάλι με... τάμα και χρήματα

Κάτοικος  του Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε χθες στην παραλία του Μαδέ και βρέθηκε να κολυμπά δίπλα σε ένα από τα χιλιάδες μπουκαλάκια τάματ...


Κάτοικος  του Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε χθες στην παραλία του Μαδέ και βρέθηκε να κολυμπά δίπλα σε ένα από τα χιλιάδες μπουκαλάκια τάματος που ρίχνονται στη θάλασσα από πιστούς, από πολλές περιοχές της χώρα μας, τα οποία, όπως λέει η παράδοση, έχουν προορισμό την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη στον Πανορμίτη της Σύμης.
"Μόλις είχα κάνει την πρώτη βουτιά στην θάλασσα και χαλάρωνα, ώσπου διαπίστωσα ότι  δίπλα μου επέπλεε ένα λευκό πλαστικό μπουκάλι. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν σκουπίδι και είπα να το βγάλω  έξω, αλλά φθάνοντας κατάλαβα, ότι ήταν κάτι άλλο", αναφέρει στο ekriti.gr  ο κ. Σταύρος.
Όσον αφορά τα διακριτικά που είχε το μπουκάλι πάνω, ο κ. Σταύρος αναφέρει: Έγραφε πάνω  στο μπουκάλι 'ΠΡΟΣ ΙΕΡΑΝ ΜΟΝΗΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΣΥΜΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ' και επειδή δεν γνώριζα εξ αρχής τι ήταν μαζί με τον ξάδελφο μου που ήταν μαζί μου το άνοιξα. Διαπίστωσα ότι το μπουκάλι περιείχε τρεις επιστολές και ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.  Το ένα χαρτί έγραφε 'Υπέρ Υγείας' το άλλο 'Υπέρ Αναπαύσεως'  και το τρίτο ήταν ένα γράμμα αφιερωμένο στον Πανορμίτη με κάποιο πρόβλημα του ανθρώπου που το έγραψε. Ζητούσε να τον βοηθήσει ο Αρχάγγελος, στο τέλος της επιστολής ήταν γραμμένο το όνομα του και το τηλέφωνό του".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση