GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη φορά στην τηλεόραση η Σελίν Ντιόν μετά το θάνατο του συζύγου και του αδερφού της

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, τέσσερις μήνες αφότου έχασε το σύζυγο και τον αδερφό της από καρκίνο, θα κάνει η Σελίν Ντιόν. Τον περα...


Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, τέσσερις μήνες αφότου έχασε το σύζυγο και τον αδερφό της από καρκίνο, θα κάνει η Σελίν Ντιόν.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια βυθίστηκε δύο φορές στο πένθος, μέσα σε λίγες μέρες, καθώς «έφυγαν» από καρκίνο ο Ρενέ Αντζελίλ και ο Ντάνιελ Ντιόν. Μάλιστα, ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του αδερφού της, που έγινε μετά από εκείνη του συζύγου της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή, 22 Μαΐου, η Σελίν θα παραβρεθεί στην απονομή των μουσικών βραβείων Billboard, όπου θα παραλάβει την τιμητική διάκριση ICON για τη συνολική προσφορά της και θα ερμηνεύσει το «Show Must Go On» των Queen!

Αν και μετά τις κηδείες των δύο ανδρών ανέβηκε στη σκηνή, στο «Caesar’s Palace» του Λας Βέγκας, αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δώσει το «παρών» σε τηλεοπτικό event, στο οποίο, μάλιστα, θα είναι στραμμένα τα μάτια όλου του κόσμου.

ΠΗΓΗ: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση