GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρχαρία καρφωμένο πάνω της

Μια δυσάρεστη τροπή πήρε η βουτιά μιας νεαρής στα καταγάλανα νερά παραλίας της Φλόριντα, στη Boca Raton, όταν ένας μικρός καρχαρίας (...


Μια δυσάρεστη τροπή πήρε η βουτιά μιας νεαρής στα καταγάλανα νερά παραλίας της Φλόριντα, στη Boca Raton, όταν ένας μικρός καρχαρίας (nurse shark) της δάγκωσε το χέρι. 

Το καρχαριάκι, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο περιστατικό, είχε καρφώσει τα δόντια του στο μπράτσο της νεαρής και μάλιστα ήταν τόσο επίμονο που οι νοσηλευτές αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το θύμα στο νοσοκομείο μαζί με το ζώο!

"Ασφάλισε πολύ καλά τα δόντια του", ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, ο οποίος σημείωσε ότι η 23χρονη δεν κολυμπούσε μακριά από την ακτή. Το καρχαριάκι μπορεί να ήταν νεκρό όταν η κοπέλα βγήκε στην ακτή και κάλεσε σε βοήθεια, αλλά τα σαγόνια του ήταν καλά σφηνωμένα στο χέρι της. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση