GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγριεύει ο καιρός - Καταιγίδες και χαλάζι το σαββατοκύριακο

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν το σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ θα σημειωθούν καταιγίδες αλλά και χαλαζ...


Έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν το σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ θα σημειωθούν καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις κατά τόπους.
Αναλυτική πρόγνωση έως και την Τρίτη:
Παρασκευή 20-05-2016

καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν, θα εκδηλωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές. ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6

μποφόρ: στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από τα νότια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σάββατο 21-05-2016

καιρός: κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες. τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.
άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε πτώση.

Κυριακή 22-05-2016

καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νοτιά. βαθμιαία και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί.
άνεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

δευτέρα 23-05-2016 και τρίτη 24-05-2016

καιρός: γενικά αίθριος. λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά Ξ με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση