GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα γίνει με τα κόκκινα δάνεια

«Μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο προβλέπονται 2-3 εξωφρενικά πράγματα» υποστήριξε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας στον Real Fm 97.8 και τ...


«Μέσα σε αυτό το νομοσχέδιο προβλέπονται 2-3 εξωφρενικά πράγματα» υποστήριξε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
Η κ. Νούκα αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει αναπτυχθεί μέσω διαδικτύου ώστε να γίνεται πρόταση από τις τράπεζες πρώτα στους δανειολήπτες εάν θέλουν να αγοράσουν το ακίνητό τους και μετά να δίνεται στα funds.
«Αν θέλουμε να δώσουμε μια πραγματική διάσταση των πραγμάτων, με αυτό το νομοσχέδιο πέρα από τη δημόσια περιουσία που πλέον μεταβιβάζεται σε μια εταιρεία -γιατί το υπερταμείο είναι εταιρεία- ξεπουλιέται συγχρόνως και η ιδιωτική περιουσία γιατί τα δάνεια αυτά που θα πουληθούν, τουλάχιστον στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι συνδεδεμένα με την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.» τόνισε η κ. Νούκα.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση