GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της Κλίντον στον Τραμπ: Είναι ασεβής

Η Χίλαρι Κλίντον υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών διαμορφώνει πολιτικό κλίμα για τις γενικές εκλογές επιτιθέμενη στον Ντ...


Η Χίλαρι Κλίντον υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών διαμορφώνει πολιτικό κλίμα για τις γενικές εκλογές επιτιθέμενη στον Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι είναι επικίνδυνα απρόβλεπτος, αλλά και ότι δεν διαθέτει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Στη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Κλίντον αξιοποίησε την τραγική απώλεια του αεροσκάφους της EgyptAir πάνω από τη Μεσόγειο, προκειμένου να τονίσει ότι ο Τραμπ δεν έχει τις ικανότητες να ενώσει τους συμμάχους των ΗΠΑ, ώστε ν΄ αντιδράσουν από κοινού στις παγκόσμιες απειλές.

“Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά, ενώ χρειαζόμαστε σταθερότητα, δύναμη, αλλά και εξυπνάδα. Έχω καταλήξει ότι δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ,” δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον.

Η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έχει δηλώσει ότι δε θ' απαντά στα προσωπικά σχόλια του Τραμπ.

“Μπορεί να λέει ό,τι θέλει,” δήλωσε ή ίδια για τον Τραμπ. Κατά την άποψη της Κλίντον, η περίπτωση της εξαφάνισης του αεροσκάφους της EgyptAir ενισχύει την ανάγκη για την άσκηση ηγεσίας από τις ΗΠΑ. Από την άλλη πλευρά, η εξαγγελία του Τραμπ για την προσωρινή απαγόρευση της εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ έχει στείλει το λάθος μήνυμα στις χώρες με τις οποίες η Ουάσιγκτον πρέπει να συνεργαστεί στη μάχη κατά των ισλαμιστών.

“Λέει πολλά προκληκτικά πράγματα τα οποία καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την εδραίωση της διεθνούς συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας. Στέλνει ένα μήνυμα ασέβειας, ενώ το ίδιο αυτό μήνυμα καθιστά την κατάσταση στο εσωτερικό των (μουσουλμανικών) αυτών χωρών ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση