GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αποκλείει την κατάθεση αγωγής για ρατσιστική συμπεριφορά η γυναίκα με τον σκύλο-οδηγό

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον οδηγό λεωφορείου που ζητούσε από γυναίκα με προβλήματα όρασης να κατέβει από το λεωφορείο επειδή εί...


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον οδηγό λεωφορείου που ζητούσε από γυναίκα με προβλήματα όρασης να κατέβει από το λεωφορείο επειδή είχε μαζί της σκύλο-συνοδό. Ο οδηγός επικοινώνησε μάλιστα με την αστυνομία και παρά τις αντιδράσεις των υπόλοιπων επιβατών σταμάτησε σε επόμενη στάση όπου περίμεναν το λεωφορείο άνδρες της αστυνομίας.
Όπως επισημαίνει η γυναίκα στο δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97,8, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί συχνά μέσα μεταφοράς και ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα, είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
«Οι αστυνομικοί με καθοδήγησαν σχετικά με το πώς πρέπει να καταθέσω μήνυση. Πήγαμε σε αστυνομικό τμήμα και όταν ο διοικητής επιβεβαίωσε ότι η νομοθεσία είναι με το μέρος μου, είπε ότι αυτεπάγγελτα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο στον οδηγό και ότι πρέπει να περιμένω 10 ημέρες για να δούμε τι ποσό θα είναι ώστε στη συνέχεια να πράξουμε τα δέοντα. Ενδεχομένως να είναι και αγωγή για ρατσιστική συμπεριφορά.» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση