GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισότυφλη και με ρευματικά η Τζούλια Ρόμπερτς!

Σοκ έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του radaronline.com, που επικαλείται το National ENQUIRER, ότι η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Τζού...


Σοκ έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του radaronline.com, που επικαλείται το National ENQUIRER, ότι η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς κινδυνεύει να χάσει την όραση της και ότι αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας!
Σύμφωνα με το περιοδικό, η αιώνια Pretty Woman γεννήθηκε  τυφλή από το ένα μάτι, ένα μυστικό που δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ. Τώρα, η όραση της έχει αρχίσει να φθίνει και από το άλλο, με αποτέλεσμα η οριστική τύφλωση να θεωρείται θέμα χρόνου.
Για τον λόγο αυτό εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, πηγή του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι κανονικά δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί και, όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί, κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού, την άφησαν να φύγει επειδή ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς.
Εκτός όμως από αυτό, γενικά η υγεία της 48χρονης, πάντα λαμπερής στο κόκκινο χαλί, σταρ επιδεινώνεται συνεχώς. Τελευταία, η Ρόμπερτς διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».
Επιπλέον, το 1980  διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη. Μάλιστα, με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Τζούλια Ρόμπερτς πάσχει πλέον από κατάθλιψη και είναι πολύ δύσκολο να έχει αρμονικές σχέσεις με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.
Το περιοδικό επικαλείται αξιόπιστες πηγές και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το περιβάλλον της ηθοποιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση