GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σκάφος του

Νεκρός μέσα στο σκάφος του, στις εγκαταστάσεις « Κλεοπάτρα Μαρίνα» Άκτιου Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκε αλλοδαπός, από στελέχη της Λι...


Νεκρός μέσα στο σκάφος του, στις εγκαταστάσεις « Κλεοπάτρα Μαρίνα» Άκτιου Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκε αλλοδαπός, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας.

Πρόκειται για Βρετανό 68 ετών ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr είχε μέρες να επικοινωνήσει με τα οικεία του πρόσωπα, τα οποία ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της μαρίνας. Ο άντρας δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός εντός του σκάφους τους, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, σε στάδιο αρχικής σήψης.  Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση