GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδιέξοδο και πάλι: Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες των πλέι-οφ

Στη συζήτηση ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ δεν υπήρξε τελικά απόφαση για αλλαγή των ημερομηνιών στους αγώνες αφού η...


Στη συζήτηση ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ δεν υπήρξε τελικά απόφαση για αλλαγή των ημερομηνιών στους αγώνες αφού η ΑΕΚ ήταν αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο. 

Η στάση της ΑΕΚ ήταν αναμενόμενη αφού το παιχνίδι της με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή θα έπρεπε να μεταφερθεί για το Σάββατο. 

Εκείνη την ημέρα όμως στο κλειστό του ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη η πέμπτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την Α1 μπάσκετ και θα ήταν αδύνατο να γίνουν στην περιοχή δύο ματς τόσο μεγάλου ενδιαφέροντος, με τον κίνδυνο φυσικά επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. 

Στη Λίγκα ήθελαν η όποια απόφαση παρθεί να είναι ομόφωνη έτσι οι συζήτηση για αλλά αλλαγές στο πρόγραμμα σταμάτησε εκεί με την ΑΕΚ να αποχωρεί από τη συνάντηση. 

Το πρόγραμμα λοιπόν παραμένει ως έχει και το πρόβλημα με τον τελικό Κυπέλλου παραμένει αφού με το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο να διεξάγεται Κυριακή είναι αδύνατον να παίξει τελικό την Τρίτη. 

Από την ΕΠΟ δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση για το θέμα πέραν της ανακοίνωσης της Τετάρτης ότι ο τελικός προγραμματίζεται για τις 17 Μαΐου. Ακούγεται πάντως έντονα ότι από την ομοσπονδία θα χρησιμοποιήσουν ως μετρό πίεσης τον ορισμό των διαιτητών αφού είναι πιθανό να προχωρήσουν σε υλοποίηση της απειλής που είχαν εκτοξεύσει για πρώτη φορά την προηγούμενη Δευτέρα. 

Να μην ορίσουν δηλαδή διαιτητές για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση