GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ "ΕΚΡΑΞΕ" τον Τσίπρα από τα θεωρεία της Βουλής...

Ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, από τα θεωρεία της Ολομέλειας και ενώ ο πρωθυπουργός ανέλυε διαφορά οικονομ...

Ελάχιστα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, από τα θεωρεία της Ολομέλειας και ενώ ο πρωθυπουργός ανέλυε διαφορά οικονομικά μεγέθη εξηγώντας την οικονομική κατάσταση, ακούστηκε μια δυνατή φωνή.
«Αφήστε τα νούμερα κύριε πρωθυπουργέ. Την πολιτική μάχη ποτέ θα δώσετε; Εγώ είμαι εδώ ο αριστερός». Το περιστατικό δεν πήρε έκταση καθώς αμέσως επενέβησαν οι άνδρες της φρουράς της Βουλής, βγάζοντας έξω από την αίθουσα τον άγνωστο άνδρα.

1 σχόλιο

  1. Οι Θεσσαλονίκη δείχνει τον δρόμο...

    Η είδηση:
    Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».
    Ο Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς.

    Μπράβο στον Γιάννη Μπουτάρη και στους Θεσσαλονικείς που τον εξέλεξαν...

    Αποδεικνύει ότι το ΜΕΓΑΛΟ ψέμα του Καραμανλή (Ανήκομεν εις την Δύση)
    ήταν εκτός τόπου και χρόνου...

    Στην πράξη όπως ΟΛΑ τα καθημερινά γεγονότα αποδεικνύουν,
    ανήκομεν εις την μεγάλη Oθωμανική οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση