GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκθεση αφιερωμένη στον Ανδρέα Παπανδρέου στη Βουλή

Έκθεση αφιερωμένη στα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Κοινοβούλιο. Την έκθεση δ...


Έκθεση αφιερωμένη στα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Κοινοβούλιο.

Την έκθεση διοργανώνει το Ίδρυμα της Βουλής και, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Νίκος Βούτσης, δεν πρόκειται για πολιτική εκδήλωση, ούτε έχει προγραμματιστεί ομιλία του πρωθυπουργού.

«Ειδική επιστημονική επιτροπή του Ιδρύματος την ετοιμάζει με σχετικά ντοκουμέντα και υλικό για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Επικοινώνησα με τη Φώφη Γεννηματά, ώστε επισήμως το ΠΑΣΟΚ να γνωρίζει και να συμβάλει για να είναι όσο γίνεται καλύτερη και πλήρης η έκθεση. Υπάρχει στενή επαφή με τις υπηρεσίες της Βουλής και την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά», τόνισε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε στο προσκήνιο, ούτε στο παρασκήνιο. Το λέω αυτό για να είναι καθαρό το τοπίο».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής διευκρίνισε ότι για την εκκρεμότητα που υπάρχει στο αίτημα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας αφιερωμένη στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, θα αποφασίσει η Διάσκεψη των Προέδρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση