GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα πηδάει από τον τέταρτο όροφο φλεγόμενου κτιρίου μαζί με τα παιδιά της - ΒΙΝΤΕΟ

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Pyeongtaek της Νότιας Κορέας, όταν η 30χρονη μητέρα, θέλοντας να σωθεί από το φλεγόμενο κτί...


Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Pyeongtaek της Νότιας Κορέας, όταν η 30χρονη μητέρα, θέλοντας να σωθεί από το φλεγόμενο κτίριο, πέταξε ένα – ένα τα τρία της παιδιά από το παράθυρο και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια.

Το γεγονός κατεγράφη σε κινητό, ενώ Αμερικανοί στρατιωτικοί από την κοντινή βάση Osan έτυχε να βρίσκονται στο σημείο κι έσπευσαν μαζί με ντόπιους να βοηθήσουν.

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές, καθώς τα παιδιά έπεφταν στην κουβέρτα που κρατούσαν από κάτω οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο.

«Ήταν τόσο δύσκολο να πετάξω τα παιδιά μου», περιέγραψε η μητέρα, «ήταν τόσο σκοτεινά στο δωμάτιο και τα παιδιά έβηχαν κι έκλαιγαν. Όταν είδα τον κόσμο να απλώνει την κουβέρτα, ευχαριστούσα τον Θεό».

Ο σύζυγός της, Prince Enyioko, δήλωσε ευγνώμων προς τους άνδρες που έσωσαν τις ζωές των παιδιών του και τη γυναίκας του.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, όπως αναφέρει το CΝΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση