GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από την άδεια των ολλανδικών αρχών σε νεαρή γυναίκα για να κάνει ευθανασία

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι σε μία γυναίκα από την Ολλανδία, που έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από νεαρή ηλικία, δόθηκε άδεια ...


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι σε μία γυναίκα από την Ολλανδία, που έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από νεαρή ηλικία, δόθηκε άδεια να δώσει τέλος στη ζωή της κάνοντας ευθανασία.

Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε η Επιτροπή Ευθανασίας της Ολλανδίας, η κοπέλα που όπως αναφέρουν πληροφορίες έχει ηλικία κοντά στα 20, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των πέντε μέχρι και τα 15 της έτη.

Τα διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η νεαρή έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, ανορεξία, μετατραυματική διαταραχή.

Έκανε εντατική θεραπεία, η οποία είχε αρχικά κάποια αποτελέσματα στην ψυχική της κατάσταση, όμως πριν από δυο χρόνια, οι γιατροί έκριναν τελικά ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και ενέκριναν την ευθανασία.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση της ευθανασίας δημιουργεί ένα καθεστώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση