GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίγουρος για την ψήφιση του ασφαλιστικού ο Κουρουμπλής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί απόψε στη Β...


Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί απόψε στη Βουλή.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «Η κοινοβουλευτική ομάδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των ΑΝΕΛ είναι αρραγείς. Αντιλαμβάνονται την ευθύνη απέναντι στην πατρίδα. Σήμερα είναι ζήτημα πατριωτικό. Εκείνο που με ενοχλεί ως πατριώτη, είναι να βλέπω την χαιρεκακία της αντιπολίτευσης».

«Ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που ψήφισαν το τριτο μνημόνιο και σήμερα αποποιούνται τις ευθύνες τους» πρόσθεσε.

Για τη διαρροή του Bloomberg που έφερε στην δημοσιότητα προσχέδιο τέταρτου μνημονίου ύψους 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ με χρονικό ορίζοντα το 2018, ο κ. Κουρουμπλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας προοπτικής. «Εάν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης, όλα μπορεί να συμβούν», εκτίμησε, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «καταστροφική» την πιθανότητα ενός νέου μνημονίου.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση