GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση καταθέτει η Παπαδόγιαννη για τον τραυματισμό της

Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει αύριο η Σόφη Παπ...


Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών, της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα καταθέσει αύριο η Σόφη Παπαδόγιαννη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου την Κυριακή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ
"Αύριο το μεσημέρι στις 12:00 η Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε., συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, επικεφαλής της ΛΑ.Ε. και ευρεία αντιπροσωπεία στελεχών της ΛΑ.Ε., θα μεταβεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών (κτίριο 16 Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων), προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών και της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που ευθύνονται για τον τραυματισμό της κατά τη διαδήλωση της 8/5/16.
Ο τραυματισμός της Σόφης Παπαδόγιαννη, από δακρυγόνο στο κεφάλι, από τύχη και μόνο δεν ήταν θανατηφόρος, όπως έχει συμβεί σε πολλές άλλες περιπτώσεις, (του 15χρονου Μπερκιν Ελβάν στην Τουρκία, του νεαρού Κούρδου Tarik Ataykaya επίσης στην Τουρκία, του Παλαιστίνιου Mohammad Abu Awwad στο Ισραήλ κ.α)
Την ευθύνη για τον τραυματισμό της Σόφης Παπαδόγιαννη την φέρουν ακέραιη όχι μόνο οι φυσικοί αυτουργοί αστυνομικοί, αλλά και η φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου που διεύθυναν από τα κέντρα επιχειρήσεως την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων έξω από το κτίριο της Βουλής και οι οποίοι έδωσαν εντολή για τη ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων στη βάση σχεδίου για τη διάλυση των ειρηνικώς συγκεντρωμένων διαδηλωτών που βρίσκονταν στη Λεωφ. Αμαλίας, μπροστά από τη Βουλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση