GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ

«Αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας νωρίτ...


«Αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν θα κυβερνηθεί ποτέ», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής, αναφέρθηκε σε όλες τις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο όπως η ψήφος στα 17 έτη, η μείωση του μπόνους στις 30 έδρες και το σπάσιμο της Β' Αθηνών σε περιφέρειες μέχρι 10 βουλευτές.
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εσωτερικών, επισήμανε ότι φιλοδοξεί να πειστούν και τα υπόλοιπα κόμματα ώστε να ψηφίσουν τις αλλαγές και να ισχύσουν από τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν όπως είπε το 2019.
Τέλος, διευκρίνισε ότι απαιτείται τροποποίηση του συντάγματος για να μπει πλαφόν στην βουλευτική θητεία στα 12 έτη και να υπάρξει μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση