GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάσταση στο νησάκι Παναγιά στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάσταση στο νησάκι «Παναγιά» έκαναν οι ακρίτες τον Οινουσσών στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων. Ο Μητροπολίτης Χίου χοροστάτησε στη λει...

Ανάσταση στο νησάκι «Παναγιά» έκαναν οι ακρίτες τον Οινουσσών στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων. Ο Μητροπολίτης Χίου χοροστάτησε στη λειτουργία ενώ συνοδευόμενος από τον στρατιωτική διοικητή Χίου παρέδωσε την ελληνική σημαία στη φρουρά του φυλακίου.
«Αισθάνομαι περήφανος γιατί ήρθα σ’ αυτόν τον τόπο γι’ αυτήν την τελετή κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και δεν αναφέρομαι στις καιρικές συνθήκες» είπε ο Μητροπολίτης Χίου.

Με τη σειρά του, ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας αναφέρθηκε σε σχετική δήλωσή του στην άμεση αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων. «Αυτήν την ώρα που όλος ο ελληνικός λαός εμπνέεται από το μήνυμα της Ανάστασης, εσείς μας εμπνέετε με την αφοσίωσή σας και την αποτελεσματική υπεράσπιση των θαλάσσιων συνόρων στην περιοχή των Οινουσσών», σημείωσε ο κ. Δρίτσας εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στα πληρώματα που περιπολούν στις Οινούσσες.
Παράλληλα, την ανησυχία τις για τις τουρκικές παραβάσεις εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση