GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον μαρτυρικό θάνατο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου από τον δολοφόνο, που έστησε καρτέρι στο δεύτ...


Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον μαρτυρικό θάνατο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου από τον δολοφόνο, που έστησε καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, και που, όπως όλα δείχνουν, βίασε την άτυχη γυναίκα την ώρα που ψυχορραγούσε, φέρνουν στο μυαλό σκηνές από ταινία θρίλερ.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φαίνεται ότι γνώριζε καλά τους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Το πάρκινγκ δεν καλύπτεται από σύστημα παρακολούθησης και ο δράστης φαίνεται ότι κινήθηκε με άνεση, καθώς γνώριζε την ύπαρξη του εγκαταλειμμένου – και όχι εύκολα προσβάσιμου – τρίτου υπογείου του κτιρίου και πως ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει σε αυτό ήταν από μία διπλή πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο.

Ο ίδιος ήξερε ότι το ασανσέρ στο τρίτο υπόγειο δεν επικοινωνεί με το κατάστημα, αλλά με διαμερίσματα των υπολοίπων ορόφων, που είναι ξενοίκιαστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες από τη δολοφονία της 69χρονης

Οι αστυνομικοί, σε συνδυασμό με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια, συνέθεσαν το «φιλμ» των τελευταίων κινήσεών της, που είχαν ως κατάληξη τον τραγικό της θάνατο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δολοφόνος αιφνιδίασε την Ελευθερία Αγραφιώτου και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο. Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν εκεί, το επιβεβαιώνουν.

Στη συνέχεια την έσυρε μισολιπόθυμη μέχρι την πόρτα που οδηγεί στο εγκαταλειμμένο, τρίτο υπόγειο. Άνοιξε τις δύο πόρτες που οδηγούν σε αυτό και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, σέρνοντας την 69χρονη από τα πόδια, ενώ το κεφάλι της χτυπούσε βίαια από σκαλί σε σκαλί.

Στη μέση του κλιμακοστασίου ίσως η άτυχη γυναίκα άρχισε να συνέρχεται, αλλά ο δολοφόνος σταμάτησε, την σήκωσε και την πέταξε από μεγάλο ύψος στη βάση της σκάλας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία καταλήγουν ότι το κίνητρο είναι σεξουαλικό, ωστόσο το αν πράγματι η άτυχη γυναίκα υπέστη βιασμό, θα διαπιστωθεί εργαστηριακά, καθώς το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, είναι πιθανόν ο δολοφόνος να έχει αφήσει γενετικό υλικό του στο σώμα της άτυχης γυναίκας ή και αποτυπώματα στα αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα της.

Το εσώρουχο και τα παπούτσια της 69χρονης βρέθηκαν στις σκάλες μεταξύ δευτέρου και τρίτου ορόφου.

 

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Espesso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση