GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της Πιπιλή στον Τσίπρα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επιτέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή για την υπόθεση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας μιλώντας στον Focus FM 103,6. Η ...


Στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επιτέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή για την υπόθεση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας μιλώντας στον Focus FM 103,6.

Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε «πρόστυχη και χυδαία» τη συμπεριφορά του κ. Τσίπρα.

«Αποδεικνύεται πως οι ευρωπαίοι τράβηξαν το χαλί από την κυβέρνηση Σαμαρά και έβαλαν τον Τσίπρα να φυλάει τα πρόβατα. Απεδείχθη ότι έπεσαν μέσα» τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή προσθέτοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ είναι οι πιο σκληρές μνημονιακές δυνάμεις του τόπου. Δεν χρειάστηκε καν να πέσουν στα τέσσερα, γιατί τα παρέδωσαν όλα από μόνοι τους».
Η πρώην βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι «πρέπει να γίνουν εκλογές και να φύγει αυτή η κυβέρνηση, γιατί εκ των πραγμάτων η ζημιά που έχει γίνει είναι τεράστια».

«Τα δύσκολα αρχίζουν από την Κυριακή το βράδυ. Υπάρχει τεράστια οργή στον κόσμο, σε λίγο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν, να πάνε σπίτι τους» επεσήμανε η κ. Πιπιλή ενώ αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς που έχουν ακουστεί κατά της κυβέρνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τους είπαμε κλέφτες, ψεύτες τους είπαμε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση