GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουβάς: Με χτυπούσαν αλύπητα, επειδή δεν με έκαναν κέφι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Με αφορμή τα 20ά γενέθλια του καναλιού Mad, ο τραγουδιστής, μίλησε γι...


Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.
Με αφορμή τα 20ά γενέθλια του καναλιού Mad, ο τραγουδιστής, μίλησε για όλα και απάντησε στις ερωτήσεις που του υπέβαλαν η Δούκισσα Νομικού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τον πόλεμο που δέχτηκε από τα media, μίλησε o τραγουδιστής: «Δεν ήμουν συνηθισμένος στην κακοπροαίρετη κριτική. Με χτυπούσαν αλύπητα, επειδή απλά δεν με έκαναν κέφι! Αυτό μου στοίχισε! Με έφερε εκτός ισορροπίας».

«Θέλω να μου πεις αν ξέρεις να φτιάχνεις νόστιμα μακαρόνια με κιμά», τον ρώτησε η Δούκισσα Νομικού. «Τα ωραιότερα μακαρόνια με κιμά που έχω φάει ποτέ, μου τα έχει φτιάξει η Κάτια», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

«Αν (στο μέλλον) δεις ένα τύπο με τατουάζ, με μαλλιά και σκουλαρίκια- δεν το λες και το καλύτερο παιδί της γειτονιάς- να κρατάει αλά μπρατσέτα την κόρη σου την Αναστασία! Πώς αντιδράς;», ήταν η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
«Άμα ήταν αλά μπρατσέτα θα ήταν καλά! Νομίζω ότι όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, ο Θεός σου δίνει και την αντοχή και το κουράγιο και την ωριμότητα να το αντιμετωπίσεις. Για τώρα δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά!», είπε ο Σάκης Ρουβάς.


Δείτε το βίντεο από τον Alpha:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση