GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά μουσικής η ψήφιση του νομοσχεδίου – Συναυλία στο Σύνταγμα το απόγευμα

Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του Ασφαλιστικού – Φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσ...


Κορυφώνονται σήμερα οι αντιδράσεις κατά του Ασφαλιστικού – Φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή, με τις συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, οι επιστημονικοί φορείς, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και το ΠΑΜΕ από το πρωί, μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. 
Εκτός από το συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συναυλία στην Πλ. Συντάγματος στις 6 το απόγευμα, "ημέρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση να ψηφίσει στη Βουλή το αντιλαϊκό νομοσχέδιο και που οι εργαζόμενοι της χώρας μας γιορτάζουν αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά", σύμφωνα με την ανακοίνωση. 
Όσον αφορά την αγορά, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και της Ελληνική Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας τα εμπορικά καταστήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα παραμείνουν κλειστά.
Αντίθετα, θα ανοίξουν μόνο τα πολυκαταστήματα, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ, και τα σουπερμάρκετ.
Κλειστά είναι σήμερα και τα βενζινάδικα ενώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κυκλοφορούν, αλλά με στάσεις εργασίας. 
Τέλος, "δεμένα" στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία έως τις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, λόγω της τετραήμερη πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που ξεκίνησε στις 6 το πρωί της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση