ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ο Παπουτσής "προσκύνησε" τον Παππά...

Share it:
Ένα πολύ θερμό τετ α τετ είχαν την Πέμπτη το βράδυ ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, με τον σημερινό εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, Χρήστο Παπουτσή.
Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγη ώρα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ δεν έλειψαν τα αστεία και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ τους, ιδιαίτερα από την πλευρά του κ. Παπουτσή ο οποίος κατά πληροφορίες έχει προσεγγίσει και αυτός τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι ο Χρ. Παπουτσής είναι πρώην υπουργός και πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει διατελέσει Ευρωπαίος Επίτροπος και από τον Ιούλιο του 2013 έχει διοριστεί εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, έναν οργανισμό αντίστοιχο με το ΔΝΤ.Share it:
Reactions:

Αποκαλύψεις

Ομογένεια

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ''ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ'' ΔΙΑΠΛΟΚΗ ......
  ===========================================
  Έτσι ''εκβιάζουν'' τα ΜΜΕ , ώστε να αναμεταδίδουν την ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ του Συριζα, που μεταχειρίζεται ΚΑΘΕ ΜΑΣΟ, προκειμένου να αποκρύψει την αλήθεια και να παραπληροφορήσει το λαό.


  Απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ τινάζει στον «αέρα» την τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές
  =============================================================================
  άδειες

  Ολόκληρη η παρ. 16 της απόφασης 1901/2014 της ολομέλειας του ΣτΕ:
  ====================================================================

  «Ειδικά ως προς τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, ο συνταγματικός νομοθέτης, έχοντας υπόψη τη μεγάλη εμβέλεια, την χρονική αμεσότητα και την ιδιαίτερη δύναμη επιρροής που διαθέτουν, με τις διατάξεις του άρθρου 15 παρ. 2 του Συντάγματος όρισε ότι η λειτουργία τους υπάγεται στον άμεσο έλεγχο του κράτους. Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει τόσο τη χορήγηση αδείας λειτουργίας, όσο και τη μέριμνα ώστε κατά τη λειτουργία τους να εξυπηρετούνται συγκεκριμένοι σκοποί δημοσίου ενδιαφέροντος. Οι σκοποί αυτοί είναι: η αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών, ειδήσεων, προϊόντων λόγου και τέχνης, η ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων σε αντιστοιχία με την κοινωνική αποστολή των εν λόγω μέσων και την πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου και η προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας. Η χορήγηση των αδειών, ο έλεγχος της εξυπηρέτησης των ανωτέρω σκοπών δημοσίου συμφέροντος και η επιβολή κυρώσεων ανατίθεται σε ανεξάρτητη αρχή, το ‘Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης’».

  ΝΒράχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση