GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλαούρας: Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει συνεχείς εκβιασμούς

«Εκείνο που διαφαίνεται είναι μια αχτίδα φωτός η οποία μπαίνει στο βαθύ σκοτάδι που υπάρχει στη χώρα μας εδώ και 6 χρόνια» υποστήριξε σχε...


«Εκείνο που διαφαίνεται είναι μια αχτίδα φωτός η οποία μπαίνει στο βαθύ σκοτάδι που υπάρχει στη χώρα μας εδώ και 6 χρόνια» υποστήριξε σχετικά με την απόφαση του Eurogroup, ο Πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Να είμαστε ρεαλιστές και συγκεκριμένοι. Αυτή την αχτίδα φωτός εναπόκειται και στην κυβέρνηση να την επεκτείνει και να την κάνει μεγάλο φως» πρόσθεσε ο κ. Μπαλαούρας.

Ο κ. Μπαλαούρας χαρακτήρισε επίσης εκβιαστικές τις νέες απαιτήσεις που φαίνεται ότι έχουν δανειστές για την εκταμίευση της δόσης. «Η χώρα και η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει συνεχείς εκβιασμούς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα του χρέους ο κ. Μπαλαούρας σημείωσε ότι «το θέμα του χρέους δεν λύθηκε. Δεν νομίζω το ισχυρίζεται κανένας. Απλώς μπήκαν ορισμένα βήματα συγκεκριμένα, τουλάχιστον για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο στάδιο.» 

Aκούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση