GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ!

Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη διακίνηση των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών καταγγέλλοντας π...

Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη διακίνηση των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών καταγγέλλοντας προσπάθεια για «κλοπή έργου από τα ΕΛΤΑ».
Ο διαγωνισμός ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατακυρώνεται τελικά στην ACS. Ωστόσο οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ επισημαίνουν ότι «η ΕΥΔΑΠ εξωθείται στην ανάθεση της διακίνησης λογαριασμών σε ανταγωνίστρια ιδιωτική εταιρία με ακριβότερη τιμή». Προσθέτουν μάλιστα ότι τα ΕΛΤΑ «είχαν καταθέσει μειοδοτική προσφορά 8 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή δύο εκατομμύρια λιγότερα από την ACS»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών, ΠΟΣΤ:

Επιλέγουν τον ακριβότερο! Γιατί;


Τη στιγμή που η νέα διοίκηση των ΕΛΤΑ ασχολείται με την τακτοποίηση «ημετέρων» και όχι με τα μείζονα ζητήματα του οργανισμού, η ΕΥΔΑΠ εξωθείται στην ανάθεση της διακίνησης των λογαριασμών σε ανταγωνίστρια, ιδιωτική εταιρεία, με ακριβότερη τιμή.

Τα ΕΛΤΑ, με το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο, λειτουργώντας από το Ορμένιο έως τη Γαύδο, εάν και κατέθεσαν τη χαμηλότερη τιμή, οδηγούνται σε αποκλεισμό.

Όλα τα χρόνια, που τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούσαν τη δημόσια ΕΥΔΑΠ και τους καταναλωτές της, κάποιοι φαίνεται ότι «έχτιζαν στο παρασκήνιο» δίκτυα επηρεασμού αποφάσεων. Σήμερα, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, πιστεύουν ότι θα «κλέψουν» το έργο από τα ΕΛΤΑ και θα οδηγήσουν την, αρχαιότερη δημόσια επιχείρηση, σε απαξίωση.

Ενημερώνουμε κάθε αρμόδιο ότι οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ δε θα επιτρέψουν τη ληστεία σε βάρος του Δημόσιου Ταχυδρομείου. Οι ευθύνες θα αποκαλυφθούν και καταλογιστούν.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να δράσει. Άλλωστε, πρόσφατα στη Βουλή, είχε αναφερθεί στον εν λόγω διαγωνισμό και στις προσπάθειες υποσκελισμού των ΕΛΤΑ από «Ανεξάρτητες» Αρχές.

Καλούμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχείρηση, εξαντλώντας κάθε προσπάθεια για την υπεράσπιση των συμφερόντων της.

ΓΥΨΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ!!!


Τέλος, Καλούμε τους εργαζομένους να είναι σε ετοιμότητα για να αντισταθούν και να αποτρέψουν την οργανωμένη επίθεση, που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό, και δυστυχώς πραγματοποιείται σήμερα εναντίον των ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση