GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή προσφέρεται για οργάνωση και μεθοδευμένη διαχείριση όσον αφορά σε πρακτ...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η εποχή προσφέρεται για οργάνωση και μεθοδευμένη διαχείριση όσον αφορά σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 25/3, γιατί έχεις την απαραίτητη ενέργεια κι αισιοδοξία, ώστε να κινείσαι με ευστοχία κι επιτυχία. Αν γεννήθηκες κοντά στις 4/4, θεώρησε ότι μπορείς να βαδίζεις με σταθερότητα και να αντεπεξέρχεσαι στις τυχόν δυσκολίες της εποχής, διότι επιδεικνύεις σύνεση, συνέπεια και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού.

Πρόσεξε: αν γεννήθηκες κοντά στις 7/4 και κοντά στις 12/4, διότι η εποχή επιφυλάσσει απρόοπτα πάσης φύσεως με μια αίσθηση μοιραίων αλλαγών / αποσταθεροποίησης / νευρικότητας. Στιγμές έντονου εκνευρισμού είναι πιθανές μέσα σε αυτήν την εβδομάδα για εσένα της 9-10-11/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να προχωρήσεις με τη γνώση της εμπειρίας και με την γενική εύνοια της εποχής σε όλα τα επίπεδα.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 7/5, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Χαρές και ικανοποίηση επιφυλάσσει η διέλευση της Αφροδίτης και σε σένα της 1/5 και της 3/5!

Πρόσεξε: τι, πότε, σε ποιον και γιατί λες ό,τι λες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενική τάση εβδομάδας: κινείσαι με στρατηγική και προσοχή ή προετοιμάζεις αυτά που θα κάνεις μέσα στο επόμενο δίμηνο. Σε κάθε περίπτωση, σπεύδε βραδέως.

Ευνοείσαι: με ευκαιρίες / συμπτώσεις /  προστασία της τελευταίας στιγμής, αν γεννήθηκες κοντά στις 13/6.

Πρόσεξε: τις εντάσεις στις πάσης φύσεως σχέσεις σου, διότι μπορεί να σου κοστίσουν αρκετά, αν γεννήθηκες κοντά στις 26/5. Δύσκολη χαρακτηρίζεται βέβαια η χρονική αυτή περίοδος και για εσένα της 5/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, φίλοι, στόχοι, ευκαιρίες σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, ανανέωση: όλες αυτές οι έννοιες «κάτι έχουν να σου πουν».

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 3/7. Έμπνευση, ρομαντισμό, όμορφα συναισθήματα και προστασία σε οτιδήποτε θα μπορούσε να σε δυσκολεύει δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις της εβδομάδας! Ευκαιρίες αφορούν εσένα της 5/7 και της 9/7.

Πρόσεξε: αν γεννήθηκες κοντά στις 9/7 και κοντά στις 14/7, διότι η εποχή επιφυλάσσει απρόοπτα πάσης φύσεως με μια αίσθηση μοιραίων αλλαγών / αποσταθεροποίησης / νευρικότητας. Στιγμές έντονου εκνευρισμού είναι πιθανές μέσα σε αυτήν την εβδομάδα για εσένα της 11-12-13/7 και της 21-22/7.  

ΛΕΩΝ

Γενική τάση εβδομάδας: σημαντικά ζητήματα – σταδιοδρομία / οικογένεια / κοινωνική εικόνα : αυτά είναι στο προσκήνιο και σε απασχολούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ευνοείσαι: με την τύχη της τελευταίας στιγμής που προωθεί τα συμφέροντα και ζητούμενά σου, αλλά προστατεύει κι από τυχόν δυσκολίες της εποχής, αν γεννήθηκες κοντά στις 14/8. Κατακτάς στόχους πιο εύκολα εσύ που έχεις γενέθλια κοντά στις 28/7. Αν γεννήθηκες κοντά στις 6/8, θεώρησε ότι μπορείς να βαδίζεις με σταθερότητα και να αντεπεξέρχεσαι στις τυχόν δυσκολίες της εποχής, διότι επιδεικνύεις σύνεση, συνέπεια και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, τεκνοποίηση, επαγγελματική επέκταση, προοπτικές στο Εξωτερικό: κάτι από αυτά μάλλον σε απασχολεί και πιθανότατα επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις ως υπόθεση για εσένα.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 9/9, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Χαρές, κέρδη και ικανοποίηση επιφυλάσσει η διέλευση της Αφροδίτης και σε σένα της 3/9 και της 5/9!

Πρόσεξε: τις εντάσεις με οικεία πρόσωπα, τον εκνευρισμό και τα πάσης φύσεως ατυχήματα, αν γεννήθηκες κοντά στις 28/8. Δύσκολη χαρακτηρίζεται βέβαια η χρονική αυτή περίοδος και για εσένα της 6/9.

ΖΥΓΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: οικονομικές και ψυχο-συναισθηματικές ανασφάλειες: βρες τρόπο ν’ αρχίσεις να λύνεις θέματα, γιατί τρόπος υπάρχει.

Ευνοείσαι: Αν γεννήθηκες κοντά στις 7/10, θεώρησε ότι μπορείς να βαδίζεις με σταθερότητα και να αντεπεξέρχεσαι στις τυχόν δυσκολίες της εποχής, διότι επιδεικνύεις σύνεση, συνέπεια και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού. Με μια κίνηση ματ φέρνεις ένα ζήτημα στη σωστή του θέση, αν γεννήθηκες στις 27-28-29/9.

Πρόσεξε: αν γεννήθηκες κοντά στις 10/10 και κοντά στις 15/10,  διότι η εποχή επιφυλάσσει απρόοπτα πάσης φύσεως με μια αίσθηση μοιραίων αλλαγών / αποσταθεροποίησης / νευρικότητας. Στιγμές έντονου εκνευρισμού είναι πιθανές μέσα σε αυτήν την εβδομάδα για εσένα της 12-13-14/10 και της 22-23/10.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: όταν συνεργάζεσαι για έναν κοινό σκοπό, τότε οι προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις σε γεμίζουν ουσιαστικά.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 9/11, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Χαρές, δικαίωση ή/ και ικανοποίηση επιφυλάσσει η διέλευση της Αφροδίτης και σε σένα της 3/11 και της 5/11!

Πρόσεξε: να ξανασυζητήσεις οτιδήποτε αξίζει πραγματικά τον κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενική τάση εβδομάδας: βάλε τα πάντα σε καινούργια τάξη: στο σπίτι, στη δουλειά, αλλά και στη φροντίδα της φυσικής σου κατάστασης. Η έννοια της «προαγωγής» σε αφορά εφ’ όλης της ύλης.

Ευνοείσαι: με την δημιουργικότητα, την τύχη, τον ερωτισμό, αλλά και τις ευχάριστες συμπτώσεις που γυρίζουν τις καταστάσεις προς όφελός σου, αν γεννήθηκες κοντά στις 14/12. Κινείσαι με αποδοτικό δυναμισμό, εσύ που έχεις γενέθλια κοντά στις 27/11.

Πρόσεξε: διότι πρέπει να ελίσσεσαι με έξυπνο τρόπο και να μην κινείσαι άγαρμπα, εσύ που γεννήθηκες κοντά στις 27/11 (και σε έχω στους ευνοημένους)! Η χρονική αυτή περίοδος είναι ιδιαιτέρως απαιτητική για εσένα της 6/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενική τάση εβδομάδας: η έννοια της δημιουργικότητας καλύπτει τώρα κάθε τομέα δράσης. Συνεπώς μπορείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στις 7/1, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Χαρές, κέρδη και ικανοποίηση επιφυλάσσει η διέλευση της Αφροδίτης και σε σένα της 1/1 και της 3/1!

Πρόσεξε: αν γεννήθηκες κοντά στις 7/1 και κοντά στις 12/1, διότι η εποχή επιφυλάσσει απρόοπτα πάσης φύσεως με μια αίσθηση μοιραίων αλλαγών / αποσταθεροποίησης / νευρικότητας. Στιγμές έντονου εκνευρισμού είναι πιθανές μέσα σε αυτήν την εβδομάδα για εσένα της 9-10-11/1 και της 19-20/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενική τάση εβδομάδας: είναι φυσιολογικό κι ανθρώπινο να διάγεις φάσεις όπου τίποτε δεν σε γεμίζει περισσότερο από τον προσωπικό σου χώρο (παρέα με τον εαυτό σου ή με άτομα που νιώθεις ουσιαστικά δικά σου).

Ευνοείσαι: με ευκαιρίες / συμπτώσεις /  προστασία της τελευταίας στιγμής, αν γεννήθηκες κοντά στις 11/2. Αν γεννήθηκες κοντά στις 3/2, θεώρησε ότι μπορείς να βαδίζεις με σταθερότητα και να αντεπεξέρχεσαι στις τυχόν δυσκολίες της εποχής, διότι επιδεικνύεις σύνεση, συνέπεια και σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού.

Πρόσεξε: μια τάση καχυποψίας, επιφύλαξης, εσωστρέφειας κι εκνευρισμού που κουράζει τόσο εσένα, όσο και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενική τάση εβδομάδας: εκδρομές, σούρτα φέρτα, δημόσιες σχέσεις, επαφές, σεμινάρια, συζητήσεις – διαπραγματεύσεις- προτάσεις, αλλά και ζητήματα που αφορούν το μεταφορικό σου μέσον ή τα αδέλφια / τα ξαδέλφια σου: αυτά είναι κάποια από τα θέματα στην γκάμα των ενδιαφερόντων της εποχής και δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείς οτιδήποτε αρνητικά, γιατί μάλλον πλέεις σε γαλήνια νερά.

Ευνοείσαι: αν γεννήθηκες κοντά στην 1/3. Έμπνευση, ρομαντισμό, ευκαιρίες, όμορφα συναισθήματα και προστασία σε οτιδήποτε θα μπορούσε να σε δυσκολεύει δείχνουν οι πλανητικές διελεύσεις της εβδομάδας! Δίας κι Αφροδίτη φέρνουν μια σχέση ή μια συνεργασία στα μέτρα σου ή εξομαλύνουν τυχόν διαφορές, αν γεννήθηκες στις 3/3.

Πρόσεξε: να κινείσαι με μαεστρία, ώστε ν΄ αποφευχθούν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 24/2. Η χρονική αυτή περίοδος είναι ιδιαιτέρως απαιτητική για εσένα της 4/3.


Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση