GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΗΝΟΣ για τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέ...

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή στις 2:00 το μεσημέρι (της Δευτέρας) στο νοσοκομείο Αττικό, μετά από επιπλοκή που προκλήθηκε από χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ήταν  διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπητά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα από τις εσωκομματικές αποχρώσεις κάθε πτέρυγας. Γι αυτό και η απώλειά του κάνει το ΠΑΣΟΚ να θρηνεί αφού ο Γιώργος είχε ταυτιστεί με την ιστορική διαδρομή του Κινήματος από την ίδρυσή του.



Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 στην ΤΟ Κυψέλης. Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΠ ΑΒΣΠ. Το 1978 ήταν μέλος της Επιτροπής Νεολαίας. Το 1981 Αναπληρωτής Γραμματέας της Επιτροπής Κινητοποιήσεων, ενώ από το 1982 μέχρι το 1996 ήταν γραμματέας της επιτροπής κινητοποιήσεων.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν ο διοργανωτής μερικών από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις.

Από το 1984 μέχρι 2005 διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, και το 2003 μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου. Το 1999 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού. Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (3-6 Μάρτη του 2013) εξελέγη μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και στη συνέχεια μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, διαφωνώντας με τις τότε επιλογές της ηγεσίας του κόμματος αποχώρησε από το κόμμα δημιουργώντας την Αριστερή Πρωτοβουλία μαζί με άλλα στελέχη. 

1 σχόλιο

  1. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΆΕΙ.. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση